Wellness pihenés Kecskeméten

Wellness, fitness, hotel, szálloda, üdülés,  pihenés, kikapcsolódásA megújult Háry*** Hotel szeretettel várja a már meglévő és leendő kedves vendégeit Kecskeméten, melynek kínálata gasztronómiai különlegességekkel szolgáló Háry Étteremmel és Roulett Clubbal bővülve nyújt színvonalas kikapcsolódást a szálloda vendégein kívül a város polgárainak is.

Háry*** Hotel Kecskemét központjához közel, autóval, autóbusszal és vonattal egyaránt könnyen megközelíthető helyen, a távolsági buszpályaudvar szomszédságában található.

Kecskemét földrajzi elhelyezkedése, a főváros közelsége, az M5-ös autópályán való gyors elérése ideális helyszínné teszi a szállodát vállalatok, cégek, intézmények és egyéni vendégek akár több napos itt-tartózkodására. A szálloda 21 szobájából 11 kétágyas, amelyből igény szerint 4 apartman alakítható ki. A fennmaradó 10 szoba 2+1 ágyas. A tv-vel, minibárral, telefonnal, számítógép- és internet csatlakozási lehetőséggel felszerelt szobák mindegyike légkondicionált.

A szálloda szolgáltatásai:
• 24 órás portaszolgálat
• Széf
• Fax és fénymásolási lehetőség
• Ingyenes, korlátlan Internet hozzáférés ( WI-FI)
• Mosoda
• Szobaszerviz
• Teljeskörű konferencia és rendezvényszervezés

Vendégeink kényelmét és felüdülését fitnessterem és szauna biztosítja, hogy a pihenés és a kikapcsolódás a konferenciák alatt is mind teljesebb legyen.
A szálloda természetes fénnyel megvilágított, klimatizált konferenciaterme 80 fő befogadására alkalmas, és a legmodernebb technikával felszerelt. A magas színvonalú előadásokat projektor, írásvetítő, DVD, VHS videó, tv, számítógép és internet csatlakozás segíti. A tökéletes hangzásról a legkorszerűbb hangtechnika gondoskodik, külön igény szerint pedig szinkrontolmácsolás lehetősége biztosított.  A konferenciaterem, az emeleten lévő 40 fő befogadására alkalmas szekció terem és a szálloda 50 fő befogadására alkalmas étterme ideális helyszín céges összejövetelek, baráti találkozók, bankettek, családi rendezvények megrendezésére.

Wellness, fitness, hotel, szálloda, üdülés, pihenés,  kikapcsolódásA szálloda különálló Háry Éttermében és Kávézójában nemcsak gasztronómiai különlegességek, de különleges estek és más színes programok is várják a szálloda vendégein kívül a város polgárait is.  Az étlapon békésen megférnek egymás mellett a hagyományos alföldi ízek és a korszerű táplálkozás jegyeit viselő reformételek. Szakácsaink vezetésével működő konyhánk vegetáriánus és diétás ételeket is elkészít a vendég kívánsága szerint. A Háry-módra készült bőséges húsleveshez tyúk- és marhahúst használnak. Az étterem ajánlata a Háry és Örzse kedvence, a két személyes, roston libamájjal, érlelt pecsenyével, tejszínes pulykával, töltött gyümölccsel és zöldségfélékkel gazdagított vegyes tál.

További szolgáltatásaink:

• egyéni és csoportos programszervezés,
• idegenvezetés,
• tolmácsolás,
• személygépkocsi- és buszbérlés.

Folyamatos akcióinkról és programjainkról örömmel tájékoztatjuk a 06 76 480 400 telefonszámon. Amennyiben bővebb információra lenne szükségük, kérjük keressenek fel minket az interneten :

www.hary.hu

Háry Roulette Club
Megújult külső, kellemes hangulat, udvarias, segítőkész személyzet, nyerőgépek széles választéka, magas nyerési esély és jacpot rendszer fogadja a játékos kedvű látogatókat. A 12 db 96-98 nyereményszázalékos automatákon és az országban egyedülálló módon a 8 játékhelyes Monaco Roulette asztalnál is minden eljátszott 100 Ft bizonyos pénzösszeggel gyarapítja a Háry Jacpot nagyságát. Személyzetünk üdvözlő itallal fogadja az ideérkezőket, és az itt tartózkodásuk alatt, éttermünk teljes repertoárja jelenti a garanciát a kellemes időtöltéshez.

HÁRY HOTEL
6000 Kecskemét, Kodály Z. tér 9.

Telefon/Fax: (76) 480 - 400
E-mail: hotel@hary.hu
www.hary.hu

Relevant Content


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók