Légtisztítás - Tiszta hegyvidéki levegőt otthonába

dohányzó kabinok, sterilizálás, légtisztításA kutatási eredmények bizonyítják, hogy a körülöttünk levő levegő minősége nagyban hatással van az egészségünkre, munkabírásunkra és a kedélyállapotunkra. Biztosak Önök abban, hogy az illatosítók a vegyszerek használata jó hatással van az életükre ?

Ezzel az ismertetővel szeretnénk bemutatni az általunk forgalmazottdohányzó kabinok, sterilizálás, légtisztítás

  • UV/C lámpa, HEPA és karbon szűrős, ionizációs rendszerű légtisztító és füstelszívó berendezéseink előnyeit.
  • Száraz-gőzgépeink vegyszer - és tisztítószer nélküli fertőtlenítő, közérzet javító hatását.
  • Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy mennyire hasznos, a  kézi fertőtlenítők vagy  falra szerelhető ózon –UV/C lámpák folyamatos használata.

Nem költséges beruházás, ha figyelembe vesszük, hogy egy tisztább, egészségesebb környezet megteremtésével csökkentjük a fertőzések kialakulását, javítjuk közérzetünket, és életünk hosszát is növelhetjük.

Beltéri levegő minősége - Amit tudni kell
dohányzó kabinok, sterilizálás, légtisztításAz Amerikai College of Allergia kutatásai szerint az összes betegségek 50%-át okozza vagy súlyosbítja a szennyezett beltéri levegő. Az EPA saját maguk kijelentik, hogy a beltéri levegő bárhol a világon 2-10 szer veszélyesebb, mint a külső levegő.  Az EPA arra is figyelmeztet bennünket, hogy a beltéri levegő minősége a világon „első számú környezeti egészségügyi probléma”.

A mai otthonok és épületek beépített légzáró rétegei, a szennyező források hosszú listáját tartalmazzák Ajánlatos a természetes levegő-tisztító szerek, mint az ózon és a negatív ionok alkalmazása mert megmarad a levegő tisztasága  Egy nemrégiben készült tanulmány megállapította, hogy az allergén szint a szuper-szigetelt lakásoknál 200%-kal magasabb, mint a rendes otthonokban. A baba mászik, a földön belélegzi a 4 cigarettának megfelelő füstöt naponta, plusz a szőnyegekről, penészgombákat, poratkákat, stb. 1976 óta az asztmás megbetegedések száma több mint 100%,-kal emelkedett.  Körülbelül 9 gyermekből 1 asztmás. 2006-ban 196ezer asztmás beteget tartottak nyilván tüdőgondozókban Magyarországon, 2010-ben több mint 230 ezer. Szakemberek szerint: megoldás a problémákra  nem orvosi, hanem csökkenteni a szennyező anyagokat  a levegőben.
Az asztma miatti halálozás megháromszorozódott!

Az általunk forgalmazott UV/C lámpa, HEPA és karbon szűrős, ionizációs rendszerű légtisztítóink folyamatos használata hatásos védelmet jelent a fenn említett veszélyek ellen. A kézi UV!C lámpával minden veszélyes szennyezett felületet fertőtleníthet gyerek játék, számítógép klaviatúra.

Beltéri levegőszennyezése mindenfelől
dohányzó kabinok, sterilizálás, légtisztításA negatív ionok eltávolítják a levegőből ezeket a szennyező anyagokat és ezáltal jó a közérzete. Élénknek, felemeltnek, és lelkesnek fogja érezni magát. Túl sok pozitív töltésű ionok mellett  depressziós, letargikus lesz  tele fájdalommal és a panaszokkal.
Általánosságban elmondható: a negatívan ionizált levegő , növeli az oxigénszintet,  nő a tüdő kapacitása,   vitálisan jobban  fogja érezni magát.

Por: Mintegy 40 kiló por keletkezik egy átlagos lakásban évente. Minden porszem hordoz mintegy 40.000 poratkát és más betegség-okozót. A negatív ionok  eltávolítják  a porszemcséket a levegőből, amely megszünteti a szennyező anyagokat a rájuk tapadt lakókkal együtt. Csökkenti a szálló por koncentrációt a levegőben.dohányzó kabinok, sterilizálás, légtisztítás
Háztartási Tisztítószerek / Aerosol, rovarirtó szerek, növényvédő szerek. Szó szerint méreg a  belélegzett levegő (kémiai füst és méreganyagok)   párás környezetben, Mold spórák, baktériumok, penész  jól megélnek megnedvesített törülközőn,  törlőkendőn, és a nedves, párás területeken.
Kutya, macska: háziállat szőre lebeg a levegőben. kiváltó ok az allergiára és az asztmára.
dohányzó kabinok, sterilizálás, légtisztításDohányzás: A Sűrű dohányfüstben több mint 3600 rákot okozó toxin található. Ezek a méreganyagok rátapadnak a ruházatra, és önkéntelenül széthordjuk más , lakásokba.

Minden évben legalább 6000 új kémiai vegyületet fejlesztenek ki, ami kering a lakótérben, belterekben. Befolyásolják a légzést, és  egészségünket.  Nem csoda, hogy a beltéri levegő, átlagosan 2-10 szer szennyezettebb, mint a legrosszabb külső levegő.

Az általunk forgalmazott UV/C lámpa, HEPA és karbon szűrős, ionizációs rendszerű légtisztítóink folyamatos használata hatásos védelmet jelent a fenn említett veszélyek ellen.

dohányzó kabinok, sterilizálás, légtisztításVírusok és baktériumok a csövekben, épületszellőztető rendszerekben bizonyítottan okozhatnak betegségeket (influenza a tuberkulózis.)  Néhány HVAC (klíma) rendszerekben találtak már 27 gombafajt
Az UV/C lámpáinkat az otthoni légkondicionálóba és nagyobb ipari elszívó és szellőző rendszerek csatornáiba szerelve megelőzhetőek a gombák és vírusok megtelepedése.

Beltéri levegő minősége és az ózon
Az ózon szétroncsolja,  a levegőben lévő szerves szaganyagokat, emellett gátolja a mikroorganizmusok szaporodását. Tehát a hagyományos légfrissítőktől eltérően az ózonfejlesztő nem valamilyen illattal, kémiai fedőanyagokkal próbálja elnyomni a kellemetlen szagokat, hanem oxidálva megsemmisíti azokat.

Más szavakkal, erős szagoknál vagy szennyező anyagoknál több  könnyű szagoknál kevesebb az ózon igény.  Az rövid idő alatt  egyszerűen visszaalakul oxigénné.

Hatékony területek ahol kifejti kedvező hatását: Főzési szagok, kórházi szagok, szeméttárolók bűze, cigarettafüst, élelmiszer szagok, baromfi és állat szagok, bútor szag, szőnyeg szag, állat szagok semlegesítésére, hal szagok, égés utáni szagok semlegesítésére.

Az általunk forgalmazott otthoni készülék folyamatos tisztítja a levegőt, biztosítva  a kellemes illatot.

dohányzó kabinok, sterilizálás, légtisztításNagyobb dózisban alkalmas a káros rágcsálók - bogarak elűzésére, dohányzó helyiségekben okozott nikotinszag semlegesítésére, árvíz utáni fertőzések   megelőzésére  Az álattartók óljainak fertőtlenítésére. A halottas házak szagtalanítására és fertőtlenítésére.

A cégünk forgalmaz ipari  gépeket is és vállal ózontisztítási szolgáltatást.

Amennyiben a lakását, irodáját és autóját vegyszerek nélkül és foltmentesen szeretné kitisztítani és valóban hegyvidéki levegőt szeretne belélegezni, akkor a száraz gőzgépünket válassza.
Nem csak az az előnye, hogy vegyszermentesen tisztít, hanem a hőfoka miatt hatékonyan megöli a gombákat, vírusokat és atkákat is. A víz fogyasztása is 1/3 az eddig használt rendszereknél. Több területen is használhatják az autójuknál a felnikre égett fékpor okozta elszíneződés eltávolítása, motortérben olajfolyás okozta szennyeződés eltűntetése, ráragadt bogarak eltűntetésére, légkondicionáló fertőtlenítésére, kárpittisztításra.
A lakásban szőnyegek tisztítására, képkeretek, függönyök portalanítására, a csempék fúgáinak újjá varázsolásában, a fürdőszobák rejtett részeinek a fertőtlenítésére, a konyhákban használatos edények, eszközök és tűzhelyek csavarjai körül felgyűlt szennyeződés megszüntetésére. De hasznos eszköz lehet cukrász üzemek, hentesesek, fagylaltozók, lángossütők, büfék, konyhák területeinek és az ott használt eszközeinek a megtisztításában.

Mobil: 00 36 (20) 925-6305
Tel./Fax: 00 36 (1) 303-2046
www.airbest.eu


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók