Térkövek - Esztétika és használhatóság

Térkövek, térkő burkolatok, térburkolatokÉletünk során arra törekszünk, hogy közvetlen környezetünkben mindig jól érezzük magunkat a különböző terek kialakításánál ügyelni kell arra, hogy fennmaradjon az egyensúly az esztétikus megjelenés és a használhatóság között a Frühwald kft. térburkolókövei ezen kielégítésére alkalmasak.

A Frühwald kft. 18 évvel ezelőtt, 1992-ben kezdte meg működését Magyarországon. Az elmúlt másfél évtizednyi munka, az évek során felhalmozódott tapasztalat és a folyamatos beruházások eredményeként az ország egyik legismertebb és legdinamikusabban fejlődő betonelemgyártójává vált. Korszerű automata gépekkel termelünk három telephelyünkön: Békéscsabán, Újfehértón és Sóskúton, lefedve ezzel az egész ország területét.

Térkövek, térkő burkolatok, térburkolatokVáltozatos megjelenési formáink és előnyös tulajdonságaink köszönhetően az elmúlt években egyre nagyobb teret nyert a térkő burkolatok alkalmazása. A térkövek szinte mindenhol használhatóak, legyen az nagyterhelésű kamionparkoló, a családi ház terasza vagy a kertünk járdája. Az aszfalttal és egyéb betonozott felületekkel szemben a térkő előnye, hogy roncsolás nélkül javítható, újra felszedhető, átépíthető a lerakott felület. Hosszú élettartamú, környezetbarát termék, amelynek esztétikai értéke hosszú évek alatt sem csökken.

Az általunk gyártott és forgalmazott termékekből mind az igényes, mind az olcsóbb terméket előnyben részesítő vásárlóközönség kedvére választhat, hiszen 58 formában és 39 színben az egyszerű szürke térkőtől a színes, felületkezeltig minden megtalálható termékpalettánkon.
A gazdag forma- és színválaszték, valamint a variálhatóság lehetővé teszi az egyedi ízlés megvalósítását. Járdáink, kocsibejáróink, parkjaink kialakításában csak a fantáziánk szabhat határt. A térkő burkolat lehet elegáns vagy játékos, modern vagy rusztikus, kombinált vagy egyszerű.
feladatunknak tekintjük, hogy összhangot keressünk a kertet használók igényei, a környezet, valamint a pénzügyi lehetőségek között, tehát segíthetünk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában.

Frühwald kft.
5600 Békéscsaba, Tel.: 66/447-244, 30/688-2978
bekescsaba@fruhwald.huTérkövek, térkő burkolatok, térburkolatok
4244 Újfehértó, Tel.: 42/291-042, 30/688-2979
ujfeherto@fruhwald.hu
2038 Sóskút, Tel.: 23/348-370, 30/688-2977
soskut@fruhwald.hu

www.fruhwald.hu

Relevant Content


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók