Víz, szennyvíz és csatornahálózatok kereskedelme

alt="strandok, sportmedencék, gyógyfürdők, wellness, Uszoda, Uszodatechnika, polcok, állványok eladása, állványrendszerek, Üzletberendezések, Polcrendszerek, szűrők, vízlágyítók, ioncserélők, Víztisztítás, Vízkezelés, Vízórák, " title="strandok, sportmedencék, gyógyfürdők, wellness, Uszoda, Uszodatechnika, polcok, állványok eladása, állványrendszerek, Üzletberendezések, Polcrendszerek, szűrők, vízlágyítók, ioncserélők, Víztisztítás, Vízkezelés, Vízórák, " />

 

 

 

Akár otthona vízrendszerét kívánja kiépíteni, akár nagyobb ivó-, öntöző- vagy szennyvízellátással kapcsolatos beruházást tervez, nálunk biztosan megtalálja a szükséges eszközöket és az elengedhetetlen szaktudás. Cégünk 2000 óta segíti az építkezők és kivitelezők munkáját, különböző szerelvények, berendezések szállításával folyamatosan alkalmazkodva a lakossági igényekhez. Célunk, hogy az általunk kínált nyomó- és szennyvízrendszerek, uszodatechnikai berendezések valóban az Ön igényeihez igazodjanak. Kérjük, válasszon termékcsoportjaink, szolgáltatásaink listájáról, hogy bemutathassuk milyen termékekkel, szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére ügyfeleinknek!

Amennyiben kérdése van, örömmel állunk rendelkezésére személyesen, vagy e-mailben most és a jövőben bármikor! Víz-, szennyvíz- és csatornahálózatok teljes körű vegyszer és alkatrész kis- és nagykereskedelme, rozsdamentes, saválló és acéllemezek, szerelvények, idomok forgalmazása, szaktanácsadás.

 

Már a kezdetektől fogva lakásépítéshez, felújítás-hoz szükséges ivó-, öntöző–, csapadék- és szennyvíz csőrendszerek és szerelvények, illetve a kivitelezéshez szükséges eszközök forgalmazásával foglalkozunk. Acél és rozs-damentes anyagok 2007 decembere – a kft formába való átalakulás – óta állnak vevőink rendelkezésére.

Az ipari szerelvények mellett a lakossági igényeket kielégítő termékek egyre szélesebb választéka is megtalálható üzletünkben.

Lakossági felhasználásra kínált termékeink:
• Csaptelepek
• Szerelvények
• Hideg- és melegvízórák
• Szennyvízlefolyó-csövek, idomok
• Ötrétegű hideg- és melegvíz rendszerek
• Tömítő, vízszigetelő és speciális anyagok
• Ereszcsatornák és tartozékok
• Műanyag víz- és szennyvíz aknák
• Műanyag csapadékvíz-átemelő aknák
• Szivattyúk

ERENDÉ PROGRESS KFT.
5000 Szolnok, József Attila u.  94.
Tel./fax: (56) 414-762, Mobil: (20) 928-2082
Nyitva:  H - P:  800 - 1600 óráig
e-mail: erende@hotmail.com, www.erende.hu


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók