Trapéz-, cserepes lemezek és szelemenek

alt="levél, könyv, prospektus, szórólap, reklámtáska, reklámsapka, plastic kártya, plakát, citylight plakát, óriásplakát, Nyomda, szigetelőanyagok, ragasztó, tűzgátló szalagok, habszalagok, alúmínium szalagok, fóliák, Szigetelés, Szigeteléstechnika, betonkeverés, gépkölcsönzés, trapézlemezek, könnyűszelemen, Tetőfedés, Tetőfedőanyagok, trapézlemezek, cserepes lemezek, gipszkarton, szelemenek, Tetőfedés, Tetőfedőanyagok, " title="levél, könyv, prospektus, szórólap, reklámtáska, reklámsapka, plastic kártya, plakát, citylight plakát, óriásplakát, Nyomda, szigetelőanyagok, ragasztó, tűzgátló szalagok, habszalagok, alúmínium szalagok, fóliák, Szigetelés, Szigeteléstechnika, betonkeverés, gépkölcsönzés, trapézlemezek, könnyűszelemen, Tetőfedés, Tetőfedőanyagok, trapézlemezek, cserepes lemezek, gipszkarton, szelemenek, Tetőfedés, Tetőfedőanyagok, " />

Trapézlemez gyártása jelenleg 3 profilban folyamatos.
A 13 mm, 20 mm, 38 mm bordamagasságú trapézlemez gyártó gépünk minden nap folyamatosan működik, így a megrendeléseket folyamatosan tudjuk kiszolgálni. A 20-as trapézlemez kerítésnek, tetőburkolásra, oldalfalnakválasztják leginkább, mivel változatos színben érhető el és tetszőleges hosszméretben gyártjuk. A 13-as trapézlemez kevésbé keresett termékünk, ami szintén kerítésnek, oldalfalnak és tetőnek alkalmas. A 38-as trapézlemez inkább nagy fesztávú ipari épületek, mezőgazdasági épületek, tárolók, csarnokok tetejére alkalmas. A 40-es trapézlemez szintén oldalfalnak, vagy tetőnek alkalmazható. A 45-ös trapézlemez gyártása jelenleg áll, de reményeink szerint május végétől elindul a gyártása.

Cserepeslemezek:
A cserepeslemez gyártása a hódfarkú mintázatban folyamatos jelenleg. A sinus mintás cserepeslemez gyártását jelenleg nem tudjuk megkezdeni. A cserepeslemez kedvelt és egyre népszerűbb tetőfedő anyag, mivel a cserepekhez szükséges lécezésen kívül nem igényel ácsmunkát és a cserepeslemez egy táblában akár 8-10 méter lefedésére is képes a csatornától a gerincig. Nemcsak családi házakhoz egyszerű, könnyű, olcsó és esztétikus tetőfedő anyag a cserepeslemez, hanem kerti építmények, filagóriák, előtetők, teraszok burkolásához is praktikus megoldás.

Gipszkarton profil:
A gipszkarton profilok a gipszkartonozás alapanyagai. A falazat, az álmennyezet kialakításakor fontos szerepe van. 
A CD gipszkarton profilok az álmennyezeti tartószerkezet tartóbordái, ezekhez rögzítik a gipszkarton lapokat. Az UD gipszkarton profilok az álmennyezeti tartóbordák (CD) fogadására és falhoz való rögzítésére szolgálnak.
Az UW gipszkarton profilokat a falváz-profilok (CW) fogadására és a teherhordó szerkezetre való csatlakoztatásra használják.
A CW gipszkarton profilokat az UW gipszkarton profilokba állítják bele, ez adja meg a gipszkarton fal falváz-oszlopait

C profil, Z profil szelemenek:
A C profil és Z profil a könnyűszerkezetes, vagy acélszerkezetes épületeknél fontos építőanyag. Szelemenként, könnyűgerendaként alkalmazzák leginkább. 
A C profil és Z profil alapanyaga lehet 1 mm, 1,25 mm, 1,5 mm és 2 mm vastag horganyzott lemez, amit 100 mm, 120 mm, 150 mm, 200 mm, 250 mm és 300 mm szelvényméretben gyártunk.
A C profil és Z profil hosszát igény szerint gyártjuk.

Mobilgarázs:
Mobilgarázst saját gyártású trapézlemezekből gyártunk standard méretekben és igény szerinti méretben is. Tekintse meg mobilgarázs alaprajzainkat és válasszon közülük, amit 2-3 héten belül elkészítünk, leszállítjuk és a helyszínen összeállítunk Önnek.

Metál-Sheet Kft.
4002 Debrecen-Apafa 30.
GPS Koordináta: É 47.57803, K 21.65852
Nyitvatartás: H-P: 08.00 - 17.00, Szo: 08.00 - 12.00, Vasárnap: Zárva
Tel: +36 30 6363 797, +36 30 4211 551, +36 30 9854 214
Fax: +36 52 438 951
e-mail: harangi@metal-sheet.hu, www.metal-sheet.hu

Relevant Content


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók