Tolóajtók alumíniumból

masszázsfotelek, luxus masszázsfotelek, Fitness, Wellness, szórólap terjesztés, reklámújság terjesztés, nyomdai kivitelezés, Kiemelt hirdetők, szoftverek, hardverek, forgalmazás, notebook, laptop, szerverek, számítógépek, Irodatechnika, Számítástechnika, építkezés, felújítás, festékek, festés, mázolás, Festékek, Festék gyártás, térkövek, térkőburkolatok, lábazati burkolatok, kemencék, esővízgyűjtők, kertberendezések, Kertépítés, Építőipari gépek, Építőipari berendezések, sorompók, parkolóautomatizálás, jelzőlámpák, Nyílászáró, Kaputechnika, üvegezési munkák, üvegcsiszolás, nyílászáró beépítése, hőszigetelő üveg, acéltámasz, zsalutábla, Állvány és zsalu kereskedés, bérbeadás, szívattyúk, szennyvíz szívattyúk, kerti gépek, hegesztőgépek, kéziszerszámok, Áramfejlesztők, reluxa, redőnyök, napellenzők, garázskapuk, függönyök, Árnyékolástechnika, reluxa, redőnyök, napellenzők, garázskapuk, függönyök, Árnyékolástechnika, páncélszekrények, fegyvertárolók, értéktárolók, pénzkazetták, postaládák, Biztonságtechnika, alumínium tolóajtók, szerelvények, Tolóajtók,

Biztonságosabb tolóajtó szerelvények
A régebbi szerelvények is jó voltak, viszont ma már az egyik legfontosabb szempont  a biztonságosabb és a jobb minőségű termékek előállítása. A fejlesztetők ezért olyan új terméket fejlesztettek ki, mely nagyobb megbízhatóságot és magasabb minőséget képvisel, ugyanakkor felhasználóbarátabb azaz beépítése egyszerűbb és gyorsabb.

A "Delta" nevében is utalunk az új generációra, "Alfa" -> "Delta", az új tervezésnek köszönhető e termék nagyobb biztonságot nyújt. A görgőt nem lehet kivenni a sínből és egyszerre lehet instalálni egy féket, hogy fixálja az ajtó pozícióját.

A népszerű "EVO" a „Szereld magad” csomag új eleme. Kifejezetten kedvező ár-érték arányú termék. Gyakran keresik a kedvező árú, de a minőségi tolóajtó szerelvényeket. Eljött az ideje, hogy az új termékünket, az "EVO" rendszert is megismerjék. Ha már találkoztak a "MICRA" rendszerrel akkor az új termékünkben sem fognak csalódni. Az EVO sín alap esetben nyers alumínium, de igény szerint a RAL színskála bár mely színében rendelhető.

RAL sínskála
Új szolgáltatásunk a szinterezés, természetesen csak a saját termékeink rendelhetők más színekkel, akár lila, barna vagy sárga stb., ezzel nagyobb lehetőséget adunk a megrendelőinknek a színválasztásban.

Új termékek
Vállalatunk folyamatosan új termékeket vesz fel a palettára.
Célunk hogy vevőinknek ne okozzon gondot a szerelvény beszerzése.
Első lépésben az Alumínium keretes ajtókat, és a Nett front MDF ajtó front forgalmazásával kívánunk bővíteni.

Új arculat és új lehetőségek
Cégünk új dinamikus arculattal kezdi a 2009-es évet.
Új termékek, nagyobb marketing, magabiztosabb hozzáállás.
A kiemelkedően sikeres 2008 év után, vállalatunk joggal reméli, hogy lendületét partnereinek átadva segít majd átvészelni a jelen gazdasági helyzetet.
Ez persze csak akkor sikerülhet, ha együtt dolgozunk és a problémákat együtt oldjuk meg.

Cégünk elindulása óta sok lehetőséget nyújtott partnereinknek. Mára elérkezett az idő, hogy közös munkánk gyümölcsét együtt élvezzük, viszont itt is igaz a mondás: aki kimarad az lemarad.


A tolóajtók szerelvényének mestere:

 

SEVROLL MAGYARORSZÁG KFT.
1097 Budapest, Tímót utca 4/A.
Nyitva: H.-P.: 8 óra 30 perc - 16 óra 30 perc
Telefon/fax: +36-1-258-72-12, Mobil:  +36-20/445-89-88
E-mail:  info@sevroll.hu, www.sevroll.hu

Relevant Content


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók