Tetőfedés, ácsmunkák és bádogosmunkák

alt="kapcsolók, konnektorok, aljzatok, Világítástechnika, Villanyszerelés, Tetőfedés, Tetőfedőanyagok, " title="kapcsolók, konnektorok, aljzatok, Világítástechnika, Villanyszerelés, Tetőfedés, Tetőfedőanyagok, " />

Tanulmányaimat a Bp-i Várna utcai 32.sz Szakmunkásképző Intézetben végeztem.1976.-tól - 1979.-ig az NDK-ban dolgoztam. A katonai szolgálat után Kisszövetkezetben és Szakcsoportban dolgoztam a szakmámban, mint középbeosztású vezető. 1989.-ben váltottam a másodállású iparomat. Egy év után, 1990.-ben főállású vállalkozó lettem, és azóta folyamatosan dolgozunk, jól képzett kollégáimmal családi házak kivitelezésén, megrendelőim nagy megelégedésére. Nemcsak családi házak építését vállalom, hanem voltak már több ezer m2-es közületi munkáink is. Itt a szigorú műszaki ellenőrök elismeréssel vették át a munkát, az első átadáson, melyet még több követett.
A szép tető nem biztos, hogy jó is!
Nagy figyelmet kell fordítani a kiszellőztetésre, ezt több módon is el tudjuk érni. Ugyancsak nagyon fontos a faanyag védelme, láng, -gomba, -rovarölő szerrel! A legmegfelelőbb az úgynevezett Telifa. Ennek hiányában a faanyagot áztatni kell, Tetol-FB vizes oldatú vegyszerrel. Ez színtelen, épp ezért oxid porfestéket adunk hozzá, hogy jól látható legyen a faanyag védelme megtörtént.

Gyors, megbízható kivitelezés!
Garanciális munkák!
Anyagbeszerzés és költségvetés díjmentesen!
Referencia munkák megtekinthetõk; fotóról, videóról, helyszínen. Tetõkészítés, tetõátrakás, bádogozással és tetõfedéssel. Vegye igénybe több évtizedes építõipari tapasztalatunkat és szaktudásunkat!

Szolgáltatások:
- Új ácsmunkák
- Tetőcserepek
- Bádogos munka
- Tetőfedés
- Belső burkolatkészítés, hőszigetelés
- Állmenyezetek
- Lapos tetők vízszigetelése

Forgalmazás:

Bramac rendszer
Amerikai bitumenes
zsindelyek és tartozékai
Velux tetőtéri
ablakok és árnyékolók
Bádogos termékek,
mindenféle anyagból, típusból

SZAKTANÁCSADÁS - SZAKKIVITELEZÉS - ÉRTÉKESÍTÉS


Forrai György tetőfedő bádogos mester
2113 Erdőkertes, Reveteg u. 12.
Tel./fax: (28) 479-357 • Mobil: (30) 9447-358
http://forrai-gyorgy.internettudakozo.hu/

Relevant Content


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók