Tegola - A világ tetője

bitumen, bitumenes lemezek, építkezés, lakberendezés, tető, tetőjavítás, tetőszerelés, zsindelyA Tegola Ungarese Kft. több mint 15 éve a hazai építőanyag piac meghatározó szereplője, mint Európa vezető bitumenes zsindelygyártója, az olasz Tegola Canade-se csoport magyarországi leányvállalata.

A Tegola név egybeforrt a kiváló minőségű tetőzsindelyekkel: bazaltkő-zúzalék szórású (Tegola Canadese) és fémfegyverzetű – arany-, réz- és titáncink borítású (Prestige-család) – zsindelyeink  mellet megkezdtük a világújdonságnak számító TEGOSOLAR energiatermelő zsindelyek forgalmazását.

bitumen, bitumenes lemezek, építkezés, lakberendezés, tető, tetőjavítás, tetőszerelés, zsindelyA TEGOSOLAR fotovoltaikus tetőzsindely a nap fényét közvetlenül elektromos árammá alakítja, melyet szabadon felhasználhatunk, vagy a megtermelt felesleget visszatáplálhatjuk a hálózatba, illetve – ha szükségét látjuk – eltárolhatjuk.

A TEGOSOLAR rendkívüli rugalmas (nem tartalmaz üveget), így bármilyen tetőformára illeszthető, a hagyományos zsindelyezési technikával beépíthető. Nincs szükség speciális tartószerkezetre: a TEGOSOLAR teljesen belesimul a zsindelytető felületébe. A kábelcsatornában gyárilag szerelt kábelezést csak egymáshoz kell illeszteni, így nem csúfítják kábelkötegek, csőrendszerek a házat. Nem igényel karbantartást és már szórt fényben, borús vagy ködös napokon is jó hatásfokkal üzemel. Tekintetbe véve a világszerte egyre növekvő energiaárakat, az egyre gyakrabban felmerülő gázellátási fennakadásokat, és az igénybe vehető állami támogatásokat (pályázatok, kedvezményes hitellehetőségek) a TEGOSOLAR a megújuló energiákat hasznosító eszközök egyik legsikeresebbje lehet.

Szintén ez évben kezdtük meg a hőszige-telések új generációjának forgalmazását. amely a hőterjedés három legfőbb formája (kondukció, konvekció, sugárzott hő) ellen egyszerre nyújt védelmet. A bitumen, bitumenes lemezek, építkezés, lakberendezés, tető, tetőjavítás, tetőszerelés, zsindelyTHERMOREFLEX többrétegű hőszigetelő anyag: hővisszaverő rétegei között kis sűrűségű tölteléket helyeznek el (vatta, hab stb.), amely így szigetelő légréteget alkot. A THERMOREFLEX az épület bármely részén alkalmazható – még belső terekben is (utólagos hőszigetelésként) - , mert páraáteresztő képessége révén meggátolja a pené-szesedést okozó páralecsapódást.

Új termék a palettánkon a TPO (TermoPlastic Olefin – hőre lágyuló poliolefin) szigetelő lemezek, melyek a PVC szigeteléshez hasonlóan hajlékonyak és rugalmasak, időjárás- és UV-állók, könnyen felhelyezhetők, és egy rétegben biztosítják a tökéletes vízzárást, viszont a PVC-vel szemben kevésbé roncsolják az alatta elhelyezett hőszigetelést, illetve nem tartalmaznak környezetkárosító anyagot.

További termékeinket – Tefond és Isostud domborlemezek, Safety bitumenes le-mezek, öntapadó bitumenes lemezek és szalagok, zártcellás hőszigetelések – ke-resse honlapunkon (www.tegola.hu) vagy ingyenesen hívható zöldszámunkon (+36 80 203 604), ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

bitumen, bitumenes lemezek, építkezés, lakberendezés, tető, tetőjavítás, tetőszerelés, zsindely
TEGOLA UNGARESE KFT.
1037 Budapest, Bécsi út 77-79.
Tel.: 1/250-3375, Fax: 1/250-3374
info@tegola.huwww.tegola.hu

Relevant Content


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók