Tüzihorgonyzás, járdarácsok és fémtömegcikk gyártása

alt="tanfolyamok, oktatás, OKJ, Oktatások, Továbbképzések, tapéták, szőnyegek, lakástextil, Lakberendezés, Télikertek, Vaskereskedelem, vízszigetelő anyagok, szigetelőanyagok, hálók, acélok, Bútor, Fémbútor, Öntöttvas bútor, ülőgarnitúrák, szekrények, étkezők, ágyak, kerítések, rácsok, járórácsok, lépcsők, Tüzihorgonyzás, Járdarács, " title="tanfolyamok, oktatás, OKJ, Oktatások, Továbbképzések, tapéták, szőnyegek, lakástextil, Lakberendezés, Télikertek, Vaskereskedelem, vízszigetelő anyagok, szigetelőanyagok, hálók, acélok, Bútor, Fémbútor, Öntöttvas bútor, ülőgarnitúrák, szekrények, étkezők, ágyak, kerítések, rácsok, járórácsok, lépcsők, Tüzihorgonyzás, Járdarács, " />

A NAGÉV Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t, mint egyszemélyes magyar tulajdonú vállalkozást Nagy Antal János alapította 1991-ben. A vállalkozás kifejezetten az ipari járdarácsok és az azokhoz kapcsolódó szerkezeti elemek gyártására, fejlesztésére és forgalmazására szakosodott. A NAGÉV-típusú ipari járdarácsok sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé, melyek ismertek a hazai és nemzetközi tervezők, kivitelezők körében.
 
Az anyavállalat az elmúlt években jelentős változásokon ment keresztül. A ma már NAGÉV cégcsoportként működő vállalkozásban több önállóan gazdálkodó társaság működik mint gyártó, forgalmazó és szolgáltató.   

2007. január elsejétől a NAGÉV Kft. működteti a tűzihorganyzó üzemet, a NAGÉV RÁCS Kft. gyártja és forgalmazza a NAGÉV típusú ipari járdarácsokat, lépcsőrendszereket és a NAGÉV kerítésrendszert. A cégcsoporthoz tartozik a NAGÉV Cink Kft., amely szintén tűzihorganyzó üzemként áll majd az acélszerkezetgyártók szolgálatára.

Termékek:
- Fűzött rács
- Présrács
- Hegesztett présrács
- Vízelvezető rendszerek
- Lépcsőrendszerek
- Kerítésrendszerek

Szolgáltatások:
- 24 órán belüli árajánlat-készítés,
- igény szerint helyszíni felmérés,
- szaktanácsadás,
- költséghatékony tervezés CAD rendszerben,
- áruszállítás,
- igény alapján helyszíni szerelés.


NAGÉV Rács Kft.
4220 Hajdúböszörmény, Kinizsi u. 7.
Telefon: (52) 563-113, fax: (52) 563-178
e-mail: nagev.racs@nagev.hu, www.nagev.hu

Műszaki:
4220 Hajdúböszörmény, Külső-Újvárosi út
Tel.: (52) 371-546, fax: (52) 371-451
e-mail: muszaki@nagev.hu

Tüzihorganyzó üzem:
4066 Tiszacsege, Ipar u. 30-43.
Tel.: (52) 588-030, fax: (52) 588-033
e-mail: miklos.nagy@nagev.hu

Relevant Content


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók