Télikertek egyedi kivitelben

alt="tanfolyamok, oktatás, OKJ, Oktatások, Továbbképzések, tapéták, szőnyegek, lakástextil, Lakberendezés, Télikertek, " title="tanfolyamok, oktatás, OKJ, Oktatások, Továbbképzések, tapéták, szőnyegek, lakástextil, Lakberendezés, Télikertek, " />

Exkluzív télikertek építése - ez a H.C.L. Kft fő törekvése és tevékenysége, de cégünk emellett számos más területen is képviselteti magát, mint például a teraszbeépítés, üvegezett lakótérbővítés, medencelefedés, valamint a függönyfal, előtető, nyílászáró gyártás és beépítés.

A H.C.L. Kft 1991-ben alakult. Tevékenységét konténerek gyártásával és kereskedelemmel kezdte. Az eltelt időszakban árbevételét megtízszerezte és három termelő cég társtulajdonosa lett. Ez a tény ipari háttérbázist jelent összesen 5000 négyzetméteren és lehetővé tette a műszaki fejlesztés és tervezés felé történő összpontosítást. A Kft termelési árbevételének 70-80%-a exportból származik, elsősorban Németországból.
A télikertek gyártása 2000 elején kezdődött német piaci megkeresésre.

Miért "exkluzív télikert":

- A belga Aliplast® télikert és nyílászáró rendszerek különlegesen szép és nagyon nagy számú eleméből szinte bármilyen stílusú; modern, régies, díszes vagy egyszerű kialakítású télikert tevezhető.

- Az elemek esztétikai értékén és minőségén felül cégünk sokéves tapasztalatával és az Ön igényeit szem előtt tartó exkluzív, személyreszabott kiszolgálással segíti ötletei megvalósítását.

Miért válasszon minket:
- Az aluminium profilrendszerek kimondottan télikert építés céljára lettek tervezve, minden létező forma megoldható gyári megoldásokkal.

- A vízelvezetés minden esetben a télikert szerves része, az ereszcsatorna egyben koszorú is, amely a tető vízszintes álátámasztását adja, az oszlopok pedig rejtetten vezetik le az esővizet és egyben függőleges merevítésként is szolgálnak.

- A télikert elemek hőszigetelő kialakításúak.

- A télikertek nagyon nagy fesztávokkal és szélességi méretekkel is kialakíthatók anélkül, hogy bármilyen látszó acél oszlop vagy gerenda szükséges lenne. Így elkerülhetjük a felesleges letámasztásokat a télikert, vagy a medencetér közepén, illetve a rozsdásodó elemek átfestését.

- A szerkezetek színe Alapszínek, Ral színek, struktúrált felületek, illetve 40 féle famintázat közül - választható.

- A tervezés és kivitelezés katalógusok és számítógépes programok segítségével történik.
- Kiegészítőink: szúnyogháló, szellőző, árnyékoló...
- 15 év garanciát adunk a profilokra!

H.C.L. KFT.
1144 Budapest, Kőszeg u. 20.
Tel.: 06 (1) 363-5978, Fax: 06 (1) 222-0726
E-mail:telikert@hcl.hu, www.hcl.hu


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók