A PC-TREND Kft. 2000. júniusában alakult hardver és szoftver termékek forgalmazására. Legnagyobb partnerei a távközlési vállalatok, elsősorban a MATÁV Rt., melyeknek minősített szállítója.

Legfőbb tevékenysége a hardver, alapszoftver eszközök beszerzése konfigurálása, szállítása, garanciális szerviztevékenység ellátása, megrendelések alapján.
A márkás gyártók közül a HP, a Siemens, az ACER, az IBM, az NEC az LG, a Samsung, a Kingston valamint a Microsoft, és a Borland regisztrált partnere, de természetesen más gyártók (ASUS, Pioneer, SanDisk, Gericom, Panasonic, SONY, Philips stb.) Magyarországon ismert terméket is forgalmazza.

Rendszeresen vesz részt pályázatokon, elektronikus aukciókon, és a megrendelők igényei alapján állítja össze, szerzi be, konfigurálja valamint helyezi üzembe az asztali számítógépeket, szervereket, notebookokat, monitorokat, és számítástechnikai kiegészítőket.

Termékek:
Asztali számítógép
Laser nyomtató
Notebook
Színes Laser nyomtató
Tintasugaras nyomtató
Zsebszámítógép
PDA

Alvállalkozók bevonásával a számítástechnika teljes spektrumán jelentkező feladatok ellátására vállalkozik.
Forgalmazza a komplex PC-SOFT ÜGYVITEL rendszert (készletnyilvántartás, áruforgalom, pénzügy, fökönyv, ügyirat nyilvántartás). 

PC-TREND KFT.
1134 Budapest, Kassák L. U. 72. X/93
Telefon/Fax: +36 1 320 3442, Mobil: 20 9651 761
e-mail: pctrend@chello.hu, pctrend@axelero.hu

Szoftver - Hardver forgalmazása

masszázsfotelek, luxus masszázsfotelek, Fitness, Wellness, szórólap terjesztés, reklámújság terjesztés, nyomdai kivitelezés, Kiemelt hirdetők, szoftverek, hardverek, forgalmazás, notebook, laptop, szerverek, számítógépek, Irodatechnika, Számítástechnika,

   

Relevant Content


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók