Szőnyeg kereskedés és javítás

szőnyeg, keleti kézi szőnyegek, szőnyeg adás-vétel, szőnyeg tisztítás, szőnyeg javítás, szőnyeg csere, Lakberendezés,

A '80-as évek közepétől - kezdetben hobbiként - foglalkoztunk kézi csomózású perzsaszőnyegek gyűjtésével. A kilencvenes évekre oly mértékűvé vált vonzalmunk a szebbnél-szebb remekművek iránt, hogy kereskedelmi tevékenységgel egészítettük ki hobbynkat. Cégünk, a KABIRI Kft. 1995-től - Buda fő vérkeringésében, a Krisztina krt.11. alatt - KABIRI SZŐNYEGHÁZ néven 250 m2 alapterületen alakította bázisát és napjainkra a piac meghatározó szereplőjévé vált.

Kézi csomózású szőnyegeink nagy részét magunk választjuk ki és importáljuk Afganisztánból, Pakisztánból. Folyamatosan megújuló több száz szőnyegből álló árukészletünk - amelyből nem hiányoznak az iráni, türkmén mestermunkák sem - biztosítják, hogy a KABIRI SZŐNYEGHÁZAT meglátogatók a kívánt minőségben és méretben találják meg az ízlésüknek megfelelő szín-, és mintavilágot.

A KABIRI Kft. által alkalmazott kedvező árfekvést a közvetlen beszerzési források alapozzák meg. Folyamatos beruházásokkal igényes környezetben, vendégként fogadjuk az érdeklődőket, vásárlókat. Térjen be a KABIRI SZŐNYEGHÁZBA és a garanciával és szaktanácsadással értékesített termékekből szép és értékálló ajándékokkal lepje meg magát vagy szeretteit.

Viszonteladók és lakberendezők részére bizományi értékesítési lehetőséget ajánlunk.

Szolgáltatásaink:
- adás-vétel,
- tisztítás,
- javítás,
- házhoz szállítás,
- értékbecslés,
- tanácsadás,
- csere lehetõség

Kabiri Szőnyegház
Budapest XII., Krisztina krt. 11. (Moszkva térnél)
Telefon: (06-1) 212-4143 • Fax: (06-1) 225-0194
Nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig: 10.00-18.00  •  Szombaton: 10.00-14.00
www.kabiricarpet.comwww.kabiriszonyeghaz.hu

Relevant Content


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók