Szórólap, reklámújság terjesztés

masszázsfotelek, luxus masszázsfotelek, Fitness, Wellness, szórólap terjesztés, reklámújság terjesztés, nyomdai kivitelezés, Kiemelt hirdetők,

Cégünk 1999 óta van jelen a hazai piacon. Célunk, hogy helyi és külföldi vállalatok segítségünkkel még hatékonyabban tudják értékesíteni termékeiket, szolgáltatásaikat oly módon, ghogy megbízoink célkitűzéseihez és anyagi lehetőségeihez mérten elképzelésüket a lehető legmagasabb színvonalon és minőségben valósítjuk meg. Partnereink között a hazai és külföldi kis-, közeeps és multifunkciónális vállalatok egyaránt megtalálhatók. Országos lefedettséggel rendelkezünk, kiterjedt terjesztői hálózattal, nyomdaipari és kreatív csapattaldolgozunk, így megrendelés esetén akár komplex szolgáltatást tudunk nyújtrani a tervezéstől a kivitelezésen át a célcsoporthoz való eljutásig.
Küldetésünk hogy a GMA FLYERS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az Ön vállalatával együtt hatékonyan haladjon az üzleti sikerek felé.

Terjesztés:
Budapest területeit saját terület-felmérési adatbázisunk alapján terjesztési körzetekre osztottuk. Ezekben a nagyjából azonos típusú épületek találhatók. Egy körzet kb. 1000-2500 db  postaládát tartalmaz. Gyűjtőládás terjesztés esetén az adott épületekben a háztartásoknak megfelelő számú reklámújságot helyezünk el a gyűjtőládákban. A terjesztés a szórólapok kézhezvételétől számított 2-4 napon belül megtörténik.
A terjesztőink általában 8-10 körzetet kapnak meg egyszerre, majd a szórólapok, reklámújságok átvétele után kimennek az adott helyszínre és megkezdik a terjesztést. Miután végeztek 2-3 körzettel, értesítik a terjesztésvezetőt, aki ellenőrt küld a helyszínre.

Ellenőrzés:
A terjesztőinket mind a terjesztés alatt, mind a folyamat végén ellenőrizzük. Minden ellenőrzésről jegyzőkönyv készül, melyet a munka befejeztével igény esetén átadunk megbízóinknak. Minden alkalommal lehetőséget nyújtunk közös ellenőrzésre a megbízó cég saját alkalmazottjával.

GMA FLYERS KFT.
1135 Budapest, Jász utca 67.
Telefon./fax: +36 1 270 2602
Mobil: +36 20 226 5664
email: info@gmaflyers.hu, www.gmaflyers.hu

Relevant Content


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók