Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz élménybirtok

pihenés, reneszánsz kastélyszalló, szállás, szálloda, üdülés, utazásLégy része a legendáknak!

A Puchner Kastélyszálló 1996-ban nyitotta meg kapuit. Az elmúlt 12 év során folyamatos fejlesztésekkel és beruházásokkal bővítettük a szolgáltatások körét és színvonalát. Jelenleg 83 négycsillagos szoba áll rendelkezésre a szállodában, melyek négyféle szálláshangulatot kínálnak.

Visszatérő vendégeink így attól függően, hogy családi, baráti társasággal vagy céges vendégként érkeznek, pihenés, reneszánsz kastélyszalló, szállás, szálloda, üdülés, utazásmindig más-más hangulatú szobát tudnak választani. A szálláshoz kapcsolódó szolgáltatások körét is a vendégek hangulatának és igényeinek megfelelően alakítottuk ki, ezért található többféle étkezési, wellness, sport és kikapcsolódási lehetőség. Legújabb beruházásunk az a Reneszánsz Élménybirtok, mely a kastélyszálló szomszédságában, 7,5 hektáron található és 6 fő részből áll: középkori falu, középkori város, főtér, madaras színpad, lovagi küzdőtér és reneszánsz palota.

Az egynapos teljes körű szolgáltatást nyújtó témapark 3 generáció számára kínál tartalmas, egész napos kikapcsolódást, a tradíciók élményszintű ápolásával, interaktív módon. A Reneszánsz Élménybirtok a beruházó elképzelése szerint 2010 tavaszától nyitott kapukkal várja a látogatókat.

pihenés, reneszánsz kastélyszalló, szállás, szálloda, üdülés, utazás

pihenés, reneszánsz kastélyszalló, szállás, szálloda, üdülés, utazás

Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok
7346 Bikal, Rákóczi u. 22.
Tel.: 06 (72) 459-546, (72) 459-547, (72) 459-548
Fax.: 06 (72) 459-549
E-mail: info@puchner.hu
www.puchner.hu, www.elmenybirtok.hu

 

 

Relevant Content


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók