Otthon az otthonteremtésben

alt="üléshuzat, feliratozás, Autófelszerelések, autóreklám, Szállítás, Fuvarozás, gépszállítás, autómentés, Mobilház, Kivitelezés, Generál kivitelezés, korlátok, fémbútorok, Kovácsoltvas, Kerítések, Kapuk, családi házak, irodák, felújítás, Kivitelezés, Generál kivitelezés, Könnyűszerkezetes házak, Faházak, Készházak, " title="üléshuzat, feliratozás, Autófelszerelések, autóreklám, Szállítás, Fuvarozás, gépszállítás, autómentés, Mobilház, Kivitelezés, Generál kivitelezés, korlátok, fémbútorok, Kovácsoltvas, Kerítések, Kapuk, családi házak, irodák, felújítás, Kivitelezés, Generál kivitelezés, Könnyűszerkezetes házak, Faházak, Készházak, " />

A Lignova Készházak a milliárdos éves forgalmat elérő TAEG Rt. önálló egységeként működő Fafeldolgozó Üzemben készülnek. A cég 25 éves házgyártási tapasztalattal rendelkezik és 2000. óta az ország egyik legnagyobb készház gyártójaként kínálja fa alapú nagypanelos technológiával készült termékeit.

A nagypanelos technológia ellenőrizhető minőségű és magas készültségi fokú üzemi előregyártást eredményez, ami meggyorsítja a helyszíni szerkezetépítést. A Lignova Készházak korszerű épületszerkezete a műszaki előírásoknak minden tekintetben megfelel, emellett lehetőség van saját elképzelések megvalósítására is.

A formailag is különleges készházas lakópark kétszintes házainak mindegyikéhez garázs, kert, terasz és külön kocsibeálló is tartozik majd.
Emellett a kisgyermekek számára játszótér, valamint felnőtt közösségi tér is létesül.
A környezetvédelem mellett az energiatakarékosságra is figyelünk. A házak egyikébe sem vezetjük be a gázt, hanem központilag - de minden egyes háznál egyedileg mérhető módon - , a részvénytársaságunknál keletkezett faaprítékkal üzemeltetett kazánból oldjuk meg a fűtés és melegvíz ellátást. A készházak kiváló hőszigetelése, valamint ez az olcsó fűtési mód rendkívül alacsony üzemeltetési költséget biztosít leendő vásárlóink részére.

Előnyök, amelyek a Lignova Készházak programra jellemzőek:
• biztos pénzügyi - és gazdasági háttér,
• versenyképes ár, garantált áras szerződési rendszer,
• partnerbanki hitelfinanszírozás,
• több évtizedes gyártási tapasztalat,
• folyamatosan jó minőség: MAKÉSZ védjegy és ÉME tanúsítvány,
• pontos, határidőre történő teljesítés,
• korszerű, természetbarát anyagok alkalmazása.

Lignova Készházak
9400 Sopron, Terv u. 4.
Tel.: +36-99/314-570/109
Fax: +36-99/523-470
e-mail: info@lignova.hu, www.lignova.hu 

Relevant Content


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók