Masszázsfotelek, minőségi és luxus kivitelben

masszázsfotelek, luxus masszázsfotelek, Fitness, Wellness, masszázsfotelek, luxus masszázsfotelek, Fitness, Wellness,

MINŐSÉGI, LUXUSKIVITELŰ MASSZÁZSFOTELEK közvetlenül az importőrtől
A mai rohanó világban az embereknek egyre kevesebb ideje jut a testi-lelki egyensúly és egészség megtartásához szükséges tevékenységekre, így egyre vonzóbbá és elterjedtebbé válnak az otthonunkban végezhető terápiák. Erre kínálnak nagyon jó lehetőséget a már bárki számára elérhető professzionális masszázsfotelek.

A masszázsról:
Aki egyszer megtapasztalta egy alapos masszázs élményét az jól tudja, hogy szívesen tenné élete részévé, a mindennapok kellemes kikapcsolódásává. A napi masszázs enyhíti a stressz hatásait, remek lehetőség a fogyásra, alakformálásra. Segít az egészség megőrzésében
A masszázs az egyik legősibb gyógyító és közérzet javító eljárás. A masszázs hatására a bőrben vérbőség keletkezik, élénkül a vérkeringés, emelkedik a bőr hőmérséklete, ami hozzájárul a szövetek jobb táplálkozásához és élénkül a sejtek anyagcseréje.

Budapesten kiszállítás és beüzemelés 24 órán belül, az ország egész területére 72 órán belül.

MOST 199 ezer Ft (+áfa) -tól amíg a készlet tart!

Kényeztesse magát, lazuljon el otthonában MINDEN NAP!
Üzleti felhasználásra akár érmeelfogadóval is.

Aktuális akciónkért telefonáljon MOST!

Telefon: 06 (70) 382-6036
e-mail: info@fotelmasszazs.hu, www.fotelmasszazs.hu

  • felfrissít csillapítja a kimerültséget
  • lassítja a bőr öregedését
  • csökkenti a fájdalmakat
  • megnyugtat
  • lazítja az izmok merevségét
  • jó hatása van az izületekre, a keringési rendszerre

Elege van a stresszel, feszültséggel teli életből és nyugalomra, kikapcsolódásra vágyik, vagy csak egyszerűen fel szeretne töltődni energiával és megújult erővel kezdeni a következő napot?
Ez esetben itt az ideje, hogy elmenjen egy profi masszőrhöz, aki vitalizáló, vagy relaxáló masszázsal segíti Önt a várva várt felfrissüléshez.
Ideális esetben ezt legalább minden másnap, vagyis heti 3-4 alkalommal el kellene végezni annak érdekében, hogy folyamatosan biztosítsuk fittségünket.
Természetesen szeretnénk azt is, ha a masszőr mindig rendelkezésre állna és lehetőleg az otthonunkban masszírozna, hiszen ki szeretne a hosszú és fárasztó munka után még órákat utazni a masszőrhöz és haza ?
Egyúttal megmasszírozhatná családtagjainkat is, ha már ott van, hiszen szeretnénk, ha szeretteink is jól éreznék magukat.

Relevant Content


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók