Műsziklák, vízesések, burokaltok

alt="lámpák, Világítástechnika, Villanyszerelés, lámpák, szekrények, szerelvények, csatornák, szerszámok, Világítástechnika, Villanyszerelés, lámpák, Világítástechnika, Villanyszerelés, ajtók, ablakok, ablakok készítése, erkélyajtók, beltéri ajtók, bejárati ajtók, Nyílászáró, Kaputechnika, Szökőkútak, Műsziklák, " title="lámpák, Világítástechnika, Villanyszerelés, lámpák, szekrények, szerelvények, csatornák, szerszámok, Világítástechnika, Villanyszerelés, lámpák, Világítástechnika, Villanyszerelés, ajtók, ablakok, ablakok készítése, erkélyajtók, beltéri ajtók, bejárati ajtók, Nyílászáró, Kaputechnika, Szökőkútak, Műsziklák, " />

Cégunk több mint 20 éve Magyarországon elsőként kezdett el gyártani valódi kövekből és természethű műszikla alapanyagból vízeséseket, csobogókat, szökőkutakat. Mai világunkban nem sok idő jut a természetet járni, lepihenni a rohanó kispatak, vízesés mellett és hallgatni a kövek között csörgedező víz hangját. Mi megpróbálunk otthonába, illetve környezetébe varázsolni természethű műszikla vízeséseinkkel, szökőkutjainkkal egy kis zugot, ahol legalább kis időre megpihenhet, visszanyerheti nyugalmát, felfrissülhet.

Többszázféle kisebb szökőkut, csobogó választékunkat, különböző anyagokból állítjuk össze. A valódi márvány, a szokatlan formájú kövek, ásványok a folyó sodrása csiszolta kavics, bambusznád, tengeri kagylók, valamint kerámia díszítőelemek mind alkotó elemei szökőkút és csobogó választékunknak.

Ha készen nem találja álmai szökőkút, műszikla kompozícióját, mi fénykép vagy helyszíni felmérés alapján megmintázzuk, az adott környezethez tervezzük izlése figyelembevételével.
Kívánsága és a helyi adottságoknak megfelelően, műnövény vagy élőnövény betelepítésével egyaránt dekoráljuk álmai szökőkút, műszikla összeállítását.

Amennyiben ön is szeretne otthonában , munkahelyén, udvarán, teraszán egy békés, természethű környezetet kialakítani, úgy hívja cégünket, mi pedig telefonon történt egyeztetés után felkeressük önt és megépítjük álmai szökőkút, műszikla vízesését.

Műsziklák, kül- és beltéri vízesések, burkolatok, kerti bútorok tervezése, teljeskörü kivitelezése.

Műszikla:
Az üvegszál erősítésü műszikla külső- és belső térben egyaránt időtálló, könnyen tisztítható, és áttelepíthető. Pontos másolata a természetben található köveknek, mégis súlyánál fogva bárhová felhasználható. Bármilyen szín, forma és méret kialakítható. Akár mennyezetre is felszerelhetők, barlangok, oszlopok, bútorok is kialakíthatók a szikla és kavics alakú kövekből. A műsziklába világítások, hangfalak, polcok és akár élő- vagy műnövényes helyek is kialakíthatók. A kívánt alpszínben gyártjuk, és a végmunkák során patinázzuk, öregbítjük. Külön vízhatlan hátfala és medencéje biztosítja, hogy a műszikla szőnyegre, parkettára, kőre bitonsággal beépíthető.

Vízesés:
Vízeséseink melyek valósághű műsziklából készülnek, természethű megjelenésen kívül a megfelelő páratartalmat is biztosítják, ami nem tesz kárt a környezetben, mivel a levegő hőmérsékletének függvényében ad le több vagy kevesebb párát, valamint az élőnövényeknek megfelelő mikroklímát tesz lehetővé.A beltérben elhelyezett kompozíciók saját külön üvegszálas medencével és hátfallal készülnek. Ez az eljárás biztosítja, hogy a műszikla kőre, parkettára, padlószőnyegre 100 % biztonsággal elhelyezhető.

Szökőkút:
A különböző kultúrák megjelennek szökőkút kompozícióinkban.Választékunkban megtalálhatók az indiai , egyiptomi és görög kultúra emlékait idéző csobogók és a modern szökőkutak.Egy görög tengerparti nyaralás, egy egyiptomi vagy kínai utazás, egy hegymászó túra emlékét idézheti fel az általunk megálmodott kis szobai vagy kerti szökőkút, melyet kisebb és nagyobb változatban egyaránt gyártunk.

Muránoi üveg termékek:
Egyedülálló muránoi üveg választékunkkal várjuk kis- és nagykereskedéseinkben.
Óriási szín- és formavilággal.

- Cégünk vállalja üzletek berendezéseinek stilusos és egyedi tervezését és kivitelezését. Műszikla burkolatainkból polcokat, pultokat, oszlopokat, boltíveket, ülőkéket készítünk egyedi igény szerint. Tükröt, világítást, üvegpolcokat tudunk beépíteni az áru jellegétől függően. Éttermek, szállodák, panziók, kaszinók belső design tervezését, kialakítását a megrendelő igényét figyelembe véve vállaljuk.
- Szinházi díszletek, szobrok, figuratív elemek gyártását kül- és beltérre, nagy díszletépítő és épületszobrász gykorlattal vállaljuk egyedi elképzelések szerint is. Beltéri díszítő elemként műfákat, műpálmákat valódi és valósághű üvegszál erősítésű törzsel, selyem alapu levelekkel gyártunk a kívánt méretben.
- Villanyárammal működtethető kandallók.

PAPILLON DESIGN
Budapest, XIX., Kócsag utca 43.
Tel.: 281 1557, (06-20) 364 4291
www.papillondesign.hu


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók