Műanyag ablakok gyártása

garázskapuk, nyílászárók, Nyílászáró, Kaputechnika, távirányítás, kapuk, Nyílászáró, Kaputechnika, ablakok, műanyag ajtók, ajtók, nyílászárók, nyílászárók, műanyag ablakok, redőny, reluxa, garázskapu, PVC ajtók, PVC ablakok, Nyílászáró, Kaputechnika,

Az OKNOPLAST-Group műanyag abla- kok gyártására szakosodott, és erről vált híressé egész Európában. Csak a nagy- fokú szakosodás teszi lehetővé a precíz kivitelezésű, kiváló minőségű termékek előállítását és annak részletes ellenőr- zését még a gyártási folyamat során. Bemutatótermünkben megtekintheti a már sokat bizonyított Oknoplast nyílászárók profiljait és a legújabb profilok mintadarabjait egyaránt!
Számos szín- és üvegminta, valamit öt és hat kamrás profiltípusok bemutatásával szakszerű segítséget nyújtunk a választásban. Magyarországon egyedülálló módon a k=1,0 thermoüveget már az alapár tartalmazza! Ingyenes árajánlatunkat kérheti telefonon, e-mailben, faxon, vagy személyesen is!
Amennyiben az ajánlat megrendelésre kerül, a felmérési díjat elengedjük!

3-4hetes szállítási idő mellett vállaljuk a kiszállítást, beépítést, régi ablak és sitt elszállítását!
Nagyösszegű megrendelés esetén, valamint vállalkozó partnereinknek egyedi, kedvez- ményes ajánlatot biztosítunk! Vásárlóink egész évben 10%-os árengedményhez juthatnak!
Mindezek mellett szúnyoghálók, redőnyök, reluxák, párkányok és garázskapuk széles válasz- tékával is rendelkezésre állunk.

Nyílászáróink esztétikai, biztonsági, technikai, valamint ár tekintetében is előkelő helyet foglal- nak el a hazai termékpalettán. Magyarországon egyedülálló módon a k=1,0 thermoüveget alapáron kapja! Mi figyelünk a részletekre is!

A nyílászáróink szerelvényei és kiegészítői mind világszínvonalú gyártók termékei. Nyílászáróink a legmodernebb technológiák alkalmazásával készülnek, így a minőség méltán magas szintű.
A típus ablakok mellett a legegyedibb tervek alapján is kivitelezzük ablakait, legyen szó akár trapéz, háromszögű, íves vagy kör alakról! Munkatársaink mind azon dolgoznak, hogy otthona a nyílászárók tekintetében is megfeleljen az Ön elvárásainak.

OKNO KFT.
2000 SZENTENDRE, Dunakanyar krt. 17.
Tel.: 06/26-309-362, Fax: 06/26-309-362
Mob.: 30/546-09-14
e-mail: info@okno.hu, www.okno.hu

Relevant Content


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók