LED-es lámpák

alt="lámpák, Világítástechnika, Villanyszerelés, lámpák, szekrények, szerelvények, csatornák, szerszámok, Világítástechnika, Villanyszerelés, lámpák, Világítástechnika, Villanyszerelés, " title="lámpák, Világítástechnika, Villanyszerelés, lámpák, szekrények, szerelvények, csatornák, szerszámok, Világítástechnika, Villanyszerelés, lámpák, Világítástechnika, Villanyszerelés, " />

LESS LED lámpák a jövő fényforrásai.
Cégünk importőrként elsősorban világítástechnikai, villamossági kis-és nagykereskedéseket szolgál ki, de webshopunkban Ön is vásárolhat LESS LED lámpákat közvetlenül tőlünk.
A Videocomp Kft-t magyar magánemberek alapították 1994-ben számítástechnikai szolgáltatás és mûszaki termékek importálása céljából. 2008-ban vettük fel a LESS LED Kft nevet. Vezetői okleveles villamosmérnökök, akik az üzleti kihívásokon felül céljuknak tekintik a legújabb technológiák megismerését, elterjesztését, gazdasági felhasználását.

LED és LED között természetesen van különbség. Általában sok LED-et (38-48-60db LED) tartalmazó termékek fényereje nem éri el a legkisebb normál halogénspot (20W) fényerejét, ezért leginkább dekorációs és kiemelő világításra alkalmas.Az általunk forgalmazott teljesítmény LED-del szerelt termékeink a lehető legjobb lm/W értékkel rendelkeznek. Ezekből, a típusokból már megtalálható olyan típus, ami képes egy 60W-os hagyományos izzólámpa vagy az 50W-os halogénspot kiváltására.

A LED-et alapvetően a nem megfelelő szellőzés és a lényegesen magasabb feszültség károsítja legjobban. Tapasztalatunk szerint nagyon ritka a stabil 12V ami a megfelelő működéshez szükséges általában lényegesen magasabb értékeket szoktunk mérni 15-17V. LESS LED törpefeszültségű termékeinkhez az általunk forgalmazott LED stabil tápegységet, ajánljuk. A rázkódás illetve a fel lekapcsolgatás nem befolyásolja negatívan az élettartalmat.

A LED-es termékek azonnal működnek, nincs bemelegedési idő! Így nagy előnye a kompakt fénycsővel szemben az azonnali teljes fény.

LESS-LED KFT.
1094 Budapest, Angyal u. 36.
Nyitvatartás: H-P: 9-17-ig , Szombat-Vasárnap: Zárva
Telefonszám: +36-1-219-07-82
Fax: +36-1-219-07-83
www.less-led.hu

Relevant Content


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók