Laminált padlók egyszerűtől az extrémig

alt="hullámlemezek, bevilágítók, fóliák, Tetőfedés, Tetőfedőanyagok, laminált padló, szalagparketta, burkolás, Parketta gyártás, Parketta forgalmazás, " title="hullámlemezek, bevilágítók, fóliák, Tetőfedés, Tetőfedőanyagok, laminált padló, szalagparketta, burkolás, Parketta gyártás, Parketta forgalmazás, " />

Az IBD Parketta és Ajtó Stúdió 2 éve költözött Budapest alighanem egyik legelegánsabb bemutatótermébe, melynek belső kialakításakor elsődleges szempont volt, hogy vásárlóink kellő kényelemmel, választékkal és szakértelemmel találkozzanak üzletünkben.
Tudjuk, milyen nehéz dolguk van az új lakásba költözőknek, felújítóknak, hiszen manapság számos lakberendezési iránnyal, divattal találkozhatunk és bizony, elveszhetünk a magazinok, hirdetések nyújtotta ötletekben.

Mert hogy is megy ez?
Először is megszületik az elhatározás: új lakásba költözünk, meguntuk a régi padlót, bútorokat. Második lépésként vagy az interneten kezdünk klikkelgetni, és sorra jönnek az ötletek, vagy tízesével szerzünk be lakberendezési magazinokat. Végül tanácstalanul állunk, hová menjünk.
Mi azt ajánljuk, első lépésként az IBD Stúdióba, hiszen lakásunkban a falak után a járófelület teszi ki otthonunk legnagyobb részét. Legyen hát az a meghatározó!

Több, mint 200 féle parketta közül választhat!
Biztosan állíthatjuk, hogy a hagyományos és extrém mintázatok kavalkádjában mindenkinek lesz egy, ami az igazi!
Amihez aztán rögtön talál üzletünkben beltéri ajtót, többszáz féle design tapétából választhat színben, mintában harmonizáló "öltözéket" falainak, csodaszép színekben pompázó mini folyami kavicsból pedig olyan mintát varázsolhat a falra, konyhájába vagy fürdőjébe, amilyet csak elképzelt.

Termékek:
- laminált padló
- Szalagparketta
- kavicspadló, kavicsfal
- Design tapéta
- Burkolási kiegészítő

Jöjjön el hozzánk, segítünk mindenben!
Ha van, hozzon egy alaprajzot otthonáról, hozzon bármilyen képet színvilágáról, enteriőrről, vagy csak mondja el nekünk, miben gondolkodik!
Segítünk!
Stúdiónkban kényelem vár mindenkit. Készüljön fel, hogy óriási nálunk a választék, némelyek órákat töltenek a kanapén üldögélve, éppen ezért a legkissebbekről sem feledkezünk meg!

A több száz különböző parketta, tapéta, az óriási ajtókínálat, a szebbnél szebb színekben pompázó kavicsburkolat bizony feladja a leckét a végső anyagok kiválasztásakor.

Szolgáltatások:
- Felmérés, tanácsadás
- Elvihető padló minta
- Ingyenes házhozszállítás
- Kivitelezés

1149 Budapest, Mogyoródi út 32. (irodaépület földszintje)
Tel.: (1) 433-4078, Fax: (1) 433-4079
Nyitva: H-P: 9.00 - 18.00, Szo.: 9.00 - 14.00
e-mail: info@ibdstudio.hu, www.ibdstudio.hu


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók