Kapcsolók, lámpák, csillárok

alt="Világítástechnika, Villanyszerelés, lámpák, csillárok, " title="Világítástechnika, Villanyszerelés, lámpák, csillárok, " />

Társaságunk több mint tíz éve dolgozik az építőiparban, ezen belül több mint öt éve villamosipari termékek importálásával foglalkozik. Több külföldi gyártó villamos szerelvényeinek is kizárólagos importőre vagyunk. Cégünk nagy figyelmet fordít a rendszeres piackutatásra, a kereskedő, kivitelező és tervező partnerekkel folytatott kommunikációra, tapasztalatcserére.

Vállalatunk fő profilja a világítótestek, a kül és beltéri szerelvénycsaládok forgalmazása. Alapelvünk az európai minőségi követelményeknek való megfelelés, ezért az általunk forgalmazott termékekről elmondható, hogy azokat automata gépsorokon, magasan kvalifikált munkaerő alkalmazásával, kiváló minoségű alapanyagok és alkatrészek felhasználásával, termékvizsgáló laboratórium és a legmodernebb számítógépes termelésirányítás segítségével illetve az ISO 9001 minoségirányítási rendszer alapján állítják elő.

Termékeink a nemzetközi előírásokon kívül megfelelnek a magyar MEEI által előírt követelményeknek is, melyekre a gyártók 2 illetve 3 év garanciát vállalnak. Igyekszünk közepes árfekvésű, de jó minoségű termékekkel piacra kerülni. Termékcsaládjaink szín és forma-választéka minden modern és hagyományos belsőépítészeti stílusnak megfelelnek.
Célunk munkatársaink magas színvonalú munkájára támaszkodva minden üzleti partnerünk és ezáltal a lakossági felhasználók igényeinek kielégítése.

Termékek:
- Világítótestek
- Csillárok
- Falikarok
- Asztali-állólámpák
- Kültéri lámpák
- Szerelvények
- Falon kívüli szerelvények

ELEKTRO-PRIM KFT.
2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky u. 172.
Tel./Fax: 06-23/369-907, 06-23/371-427
Nyitvatartás: H. - P.: 07.00 - 17.00
e-mail: elektroprim@elektroprim.hu, www.elektroprim.hu

Relevant Content


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók