Kültéri és beltéri ajtók, ablakok

garázskapuk, nyílászárók, Nyílászáró, Kaputechnika, távirányítás, kapuk, Nyílászáró, Kaputechnika, ablakok, műanyag ajtók, ajtók, nyílászárók,

Cégünk tevékenysége az 1989. márciusi megalakulást követõen kezdetben kizárólag építési és szakipari munkákra korlátozódott. A kivitelezõi munkák igen széles körét végeztük éveken keresztül, melynek során több kempinget, társasházat, társasházi lakást, bevásárlóközpontot, stb. építettünk a megrendelõk teljes megelégedésével. Ezt a tevékenységi kört azonban folyamatosan felváltotta a nyílászárók gyártása, amelyet napjainkban Kecskeméten, Nyárlörincen, Tarnamérán, ill. Tenken lévõ üzemeinkben végzünk.

A vásárlói igények mind teljesebb körű kiszolgálása érdekében az évek során kínálati palettánkat a fából készített ajtók és ablakok mellett bővítettük a műanyag nyílászáró családdal, melynek fogadtatása igen kedvező volt. Nyílászáróinkat akkreditált laboratóriumokkal bevizsgáltattuk, a termékek minőségét jelenleg is folyamatosan figyelemmel kísérjük, ill. azt az általunk kibocsátott gyártói megfelelőségi nyilatkozattal tanúsítjuk is minden értékesítés során Tisztelt Vásárlóink felé.

A saját értékesítési helyeinken / Kecskemét, Budapest, Tarnaméra, Tenk, Szeged / nagy számban értékesítettünk, ill. értékesítünk jelenleg is mind a közvetlen felhasználók, mind pedig a viszonteladók felé termékeinkből.

Az általunk gyártott ajtók, ablakok megtalálhatóak az ország nagyobb barkácsáruházláncaiban /pl. Baumax, Praktiker, Bricostore, Platform stb./ éppúgy, mint a szakosodott nyílászáró kereskedésekben (pl. Transz-Globusz stb.), építőanyag telepeken.

Összességében elmondhatjuk, hogy társaságunk ma Magyarországon a nyílászárók piacán meghatározó súllyal vesz részt. A versenyhelyzet kihívásaira igyekszünk minden eszközzel, gyorsan, s a Vásárlók érdekeit mindig szem előtt tartva reagálni, mely törekvésünk sikerét a megrendelések évrõl-évre dinamikusan bővülő nagyságrendje - számunkra megnyugtató módon -vissza is igazol.

Meggyőződésünk, hogy a szakember gárdánk felkészültsége, a folyamatos műszaki fejlesztések, valamint többek között a nemrégiben bevezetett vállalatirányítási rendszer is mind-mind elősegítik azt, hogy termékeink a jövőben is méltán reprezentálják a minőséget, a megbízhatóságot a nyílászáró kínálatában.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt, ill. az Ön vállalkozását is a termékeinkkel elégedett partnereik között üdvözölhetjük. Készséggel állunk rendelkezésre a széria termékek egyedülálló választéka mellett az Ön egyedi elképzeléseinek megvalósításában is a tervezési szaktanácsadástól a beépítésig bezárólag.

Kültéri és beltéri ajtók, ablakok fából és műanyagból nagy választékban a gyártótól.
Kényelem, harmónia, meleg, békés otthon. Mindaz, amit Önnek nyújtanak termékeink.

Szolgáltatásaink:
• Szaktanácsadás
• Ingyenes árajánlat készítés
• Egyedi méretre gyártás
• Megrendelés esetén helyszíni felmérés, beszerelés

Delta Kft.
Központ: Kecskemét, Korhánközi u. 4.
Tel.: (76) 481-920 • fax: (1) 999-5069
e-mail: deltakecskemet@delta-kft.hu, www.delta-kft.hu

Telepek:
Tarnaméra, Árpád u. 23.
Tel.: (36) 479-111 • fax: (36) 479-124
e-mail: deltatarnamera@delta-kft.hu

Tenk
, Lehel u. 6.
Tel.: (36) 470-044 • Fax: (36) 570-005
e-mail: deltatenk@delta-kft.hu
Nyitva tartás: H-P.: 730 - 1600, Szo.: Zárva

Szeged, Szabadkai  u. 41.
Tel./Fax: (62) 426-217
e-mail: deltaszeged@delta-kft.hu

1173 Budapest, Home Center, Pesti u. 237.
Tel: (1) 253-8241c • fax: (1) 253-8240
e-mail: homecenter@delta-kft.hu

Relevant Content


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók