A jövő építési rendszere!

alt="üléshuzat, feliratozás, Autófelszerelések, autóreklám, Szállítás, Fuvarozás, gépszállítás, autómentés, Mobilház, Kivitelezés, Generál kivitelezés, " title="üléshuzat, feliratozás, Autófelszerelések, autóreklám, Szállítás, Fuvarozás, gépszállítás, autómentés, Mobilház, Kivitelezés, Generál kivitelezés, " />

A jövő építési rendszere! tisztább építkezés, kisebb számlák. Ki ne lenne azzal tisztában, hogy a munkaerő drága, és az energiaköltségek folyamatosan növekednek?
A BUILDING BAU KFT. szabadalmaztatott új építési eljárása mindkét problémára kézenfekvő megoldást kínál. Ezen építési eljárás jelentősen leegyszerűsíti és gazdaságosabbá teszi az építkezést, az épület fűtési számláját harmadára csökkenti!

S hogy minden pontosan mindek is köszönhető?
Az energiatakarékos fal- és födémrendszernek, ami a napenergia hasznosításával tovább csökkenti a számláinkat és szinte tökéletes, a XXI. Század követelményeinek megfelelő építési technológiát képvisel. A környezeti hőmérsékletre csekély mértékben érzékeny, ezáltal kiváló hozamteljesítménnyel rendelkező sík- és tükörreflexes kollektorok kielégítik a családi házakkal, mind a társasházakkal szemben támasztott modernkori követelményeket.
Így az éves melegvízfelhasználás 70-80 %-a, a fűtési energia 35-40%-a megtakarítható!

A modern, falfűtéssel kombinálható fűtési rendszer használatával további 30% energiamegtakarítást érhetünk el. A megnövelt fűtőfelülettel a fűtési teljesítmény mintegy harmadára növekszik, az egyszerű csöves padlófűtéshez képest. Az azonos hőmérséklet megoszlás az egész adott felületen és az abszolút alacsony üzemi hőfok erősíti a kitűnő komfort érzetet.
A felület hőfoka, max 29 oC. A különlegesen alacsony előremenő fűtési hőfok miatt kiválóan alkalmazható a napkollektoros rendszerrel együtt. A rendkívül gyorsan építhető legoszerűen egymásba illeszkedő, falban maradó zsaluzóelemekből készített falrendszer egyenes és polisztirol hőszigetelésből, közötte 16cm folyamatos vasbetonból állnak. A falazat és a kombinált vasbeton alapú födém már önmagában biztosítja a kiváló hő- és hangszigetelést, ami további vakolást sem igényel. Nincs falszáradás! (A merev falnak hála vakolatrepedezése se…)

A rendszerünk óriási előnye, hogy egy teljes épületszintet egy ütemben a helyszínen egyszerre lehet kiönteni a zsaluzatként is szolgáló szigetelések közé, így a télen-nyáron egyaránt végezhető építés rendkívül gyors, jól gépesíthető. A könnyű zsaluelemekből kézi fűrésszel szabva alakítják ki a falnyílásokat, falvégeket. Nem kell külön koszorút és áthidalókat zsaluzni, így egy kisebb brigád néhány nap alatt végez egy-egy szinttel. S mivel e technológiák esetében a szerkezetkész állapot szinte teljes készültséget jelent az építkezés végösszege is jóval kedvezőbben alakul. Az élettanilag semleges "lélegző" polisztirolnak köszönhetően az épület rezsije nagyon alacsony, mikroklímája pedig kellemes lesz. A fal lelke a páros zsaluelemekbe gyárilag fixen beleöntött kemény műanyag távtartórendszer. Ez egyszerre segíti a falsíkok precíz kivitelét az emeletmagas betonozáskor, és ad azonnali megfogási pontokat a felcsavarozható belső falburkolatok (pl. gipszakrton) számára, ami mögött könnyedén elhelyezhetők az épületgépészeti elemek.
A falat kívülről tetszés szerinti egyéb burkolattal (például Dryvit vékonyvakolat, klinker - tégla, fa stb.) láthatjuk el. A munkálatok során összességében sokkal kevesebb hulladékkeletkezik, mint egy hagyományos építkezésen.

A végeredmény egy nagyon szilárd masszív falszerkezet, melynek hőszigetelő képessége a duplája egy átlagos vázkerámiás falénak (k=0,2 W/m2K), a hangszigetelése Lb=53 dB. Épületeinket környezetbarát, masszív (tömör anyagú), jó hangszigetelő (Lb=58 dB) gipsz során nem kerül nagy mennyiségű víz az épületbe. Használata olcsóbb, gyorsabb, egyszerübb az építés során.

Versenyképes árával, jól építhető szerkezeteivel egyesíti a hagyományos építés masszivitását a könnyőszerkezetek gyorsaságával. A BUILDING BAU KFT. vállalja ezen energiatakarékos családi- és társasházak tervezését, teljes kulcsrakész kivitelezését vagy akár szerkezetkész állapotra történő megépítését. Szükség esetén szakmai irányítást, tanácsadást adunk az építés során. Modern tervezésű egyszintes és kétszintes családi házaink típusterveiből a vevőink igényeinek megfelelően alakítjuk ki a végleges terveket, az építési telkeknek megfelelően.

Building Bau Kft.
2120 Dunakeszi, Tóth Árpád u. 1/c.
Tel./fax: (27) 347-464, Mobil: (20) 335-4464
e-mail: buildingbau@gmail.com, www.buildingbau.hu

Relevant Content


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók