Festék gyártása (magyar termék)

masszázsfotelek, luxus masszázsfotelek, Fitness, Wellness, szórólap terjesztés, reklámújság terjesztés, nyomdai kivitelezés, Kiemelt hirdetők, szoftverek, hardverek, forgalmazás, notebook, laptop, szerverek, számítógépek, Irodatechnika, Számítástechnika, építkezés, felújítás, festékek, festés, mázolás, Festékek, Festék gyártás, térkövek, térkőburkolatok, lábazati burkolatok, kemencék, esővízgyűjtők, kertberendezések, Kertépítés, Építőipari gépek, Építőipari berendezések, sorompók, parkolóautomatizálás, jelzőlámpák, Nyílászáró, Kaputechnika, üvegezési munkák, üvegcsiszolás, nyílászáró beépítése, hőszigetelő üveg, acéltámasz, zsalutábla, Állvány és zsalu kereskedés, bérbeadás, szívattyúk, szennyvíz szívattyúk, kerti gépek, hegesztőgépek, kéziszerszámok, Áramfejlesztők, reluxa, redőnyök, napellenzők, garázskapuk, függönyök, Árnyékolástechnika, reluxa, redőnyök, napellenzők, garázskapuk, függönyök, Árnyékolástechnika, páncélszekrények, fegyvertárolók, értéktárolók, pénzkazetták, postaládák, Biztonságtechnika, alumínium tolóajtók, szerelvények, Tolóajtók, bútorok, szövetgernitúrák, kandallók, perzsaszőnyegek, Bútor, Fémbútor, Öntöttvas bútor, Bútor, Fémbútor, Öntöttvas bútor, ajtórenoválás, Tolóajtók, rönkházak, gerendaházak, Kivitelezés, Generál kivitelezés, Duguláselhárítás, Gyorsszolgálat, járórácsok, tűzihorgonyzott termékek, rácstermékek, csigalépcsők, lépcsők, korlátok, rögzítőelemek, Építőanyag, Építőanyagkereskedelem, kőmunkák, kőhomlokzatok, rekonstrukció, kő, műkő, padlóburkolatok, mészkő, márvány, Építőanyag, Építőanyagkereskedelem, asztalos, konyha, lépcsők, csónak készítés, hajóépítés, ajtók, ablakok, Faipari munkák, vakolatrendszerek, hígítók, színkeverés, zománcok, alapozók, Festékek, Festék gyártás,

A Poli-Farbe Vegyipari kft. pályafutása ugyanazt a képet mutatja, mint azoknak a vállalatoknak a történelme, akik a rendszerváltás idején, a 80-as évek végén, a 90-es évek elején kezdték el működésüket.

Termékek:
- Falfestékek
- Zománcok és alapozók
- Favédelem
- Hőszigetelő rendszer
- Poráruk
- Hígítók
- Penész elleni védelem
- Színező anyagok
- Kiegészítők
- Új termékek
- Színkeverés
- Adatlapok

A Poli-Farbe tulajdonosa egy bócsai termelőszövetkezetben volt biztonsági megbízott és egy dobozüzemnek a vezetője. A rendszerváltás közeledtével rájött, hogy az elsők között lesz, akik elvesztik a munkaerejüket gazdasági recesszió miatt, és ezért elkezdte saját gondolatait, elképzeléseit megvalósítani. Így fordulhatott elő, hogy 1989-ben Bajor országban egy Waldkraiburg-i családias beszélgetés során, egy bajor kisvállalkozó felajánlotta segítségét, hogy adjunk választ reggelig arra, hogy akarunk-e festéket gyártani. Ő segítségül felajánlott egy egyszerű technolágiát, receptúrát és valamennyi induló alapanyagot. Mindezt azért tette, mert a korabeli magyar kormány megnyitotta határait Ausztria felé, a kelet német turistáknak. Mondanom sem kell a válasz reggel igen volt.

1989. végén így megszületett a Fischer-Farbe Kft, fischerbócsai székhellyel, doboz-, és festék gyártói alaptevékenységgel. A cég méretét jól ábrázolja, hogy a működésünk első évében nem egész 20 tonna festéket gyártottunk és adtunk el. összehasonlításul ez a szám 2004-ben meghaladta a 15.000 tonnát. Az alapításkor elkövetett szabályozatlanságok miatt kénytelenek voltunk a Poli-Farbe Vegyipari Kft-ben, mint utódvállalatban újrafogalmazni a jövőnket. A Poli-Farbe Vegyipari Kft. megszületésétől kezdve 100 %-ban magyar tulajdonban van. Kezdetektől fogva küzdöttünk forrás hiánnyal , mivel az egész vállalkozás minimális magánvagyonra és néhány ember újra kezdési hitelére építve kezdte el működését.. Ilyen körülmények mellett is 1992-1995-ig sikerült saját telephelyhez jutnunk.

POLI-FARBE KFT.
6235 Bócsa, III.ker.2.
tel: 78/453-130 fax: 78/553-013
mobilhivószámok: 30/249-0236, 30/249-0235
e-mail: polifarbe@polifarbe.hu, www.polifarbe.hu

Relevant Content


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók