Beltéri ajtók nagy választékban

garázskapuk, nyílászárók, Nyílászáró, Kaputechnika, távirányítás, kapuk, Nyílászáró, Kaputechnika, ablakok, műanyag ajtók, ajtók, nyílászárók, nyílászárók, műanyag ablakok, redőny, reluxa, garázskapu, PVC ajtók, PVC ablakok, Nyílászáró, Kaputechnika, ajtók, beltéri ajtók, nyílászárók, Nyílászáró, Kaputechnika,

Vállalkozásunk fontosnak tartja az egyéni ügyfelek folyamatos szakszerű kiszolgálását, az elmúlt években komoly lépéseket tettünk, hogy ügyfélkörünk országos területen megszólítható legyen. A raktárkészletünket több mint 2200 ajtóelem, valamint 250 ablak fölé fejlesztettük. Olyan országos hálózatot építettünk, mely biztosítja a folyamatos információszolgáltatást, valamint a nagy volumenű kiállítások, illetve szakmai vásárok közt is biztosít lehetőséget a tudatos vásárlóknak, joggal állíthatjuk "...nálunk egész évben szakmai kiállítás van."

Termékeink:
Ajtóinkat modern arculat, elegáns megjelenés, a funkcionalitás és az egyedi kivitelezés jellemzi. A korszerű kialakítás és az elegáns forma hosszú időn keresztül tesszi érdekessé ezeket az ajtókat tulajdonosa számára. A stabil szerkezet, a tökéletes megmunkálás, a széles szín és furnér választék a garancia az igényességre. Ajtóink sokszínűsége szinte korlátlan felhasználási területet biztosít. Vigye a boldogságot otthonába és élje át Ön is azt a varázslatos belső vonzerőt, amit ajtótipusaink árasztanak magukból a sablonmentes otthonért.

Mielőtt döntést hozna nyílászáró vásárlás ügyében, javasoljuk látogasson el bemutatótermeinkbe, a raktáron található ajtó - ablak, valamint kiegészítők közül választott termékeinket 48 órán belül beépítjük, keresse kereskedőinket, valamint tájékozódjon az akciónkban részt vevő termékeinkről. A fenti lehetőség különösen ajánlott a lakhatósági engedélyek, banki igazolások, valamint a gyors beköltözés miatt rövid határidővel rendelkezők számára.

Cégeinkre a specializáltság, a szervezettség és a stabil, széles körű, sikeres múlttal rendelkező beszállítói kapcsolatok jellemzőek. Sikerült megvalósítani A „minden, ami nyílik” koncepciót,  szellemében az építkezésekhez, felújításokhoz használt különböző nyílászáró termékcsaládokat, komplett csomagban is tudjuk kínálni vevőink számára, melyhez jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani. Termékeinkre a standard jó minőség, igényes megjelenés, kiváló és egyedi igényekhez szabott műszaki tartalom jellemző. Nyílászáróink ár – érték arányában kimagaslóak, gyors szállítási határidővel és versenyképes árszínvonallal rendelkeznek. Termékeink kiválasztásánál az energiatakarékossági, biztonsági kívánalmakra is nagy hangsúlyt fektetünk.

Amennyiben van határozott elképzelése a vásárolni kívánt termékről, úgy a helyszíni felmérést díjmentesen elvégezzük, kérjük a megrendeléshez szükséges információkat juttassa el kollégáinkhoz, kérje szakértői tanácsadásunkat.

Szolgáltatásaink:
• Szaktanácsadás
• Felmérés
• Beépítés
• Szárazépítészet
• Bontásos csere esetén igény szerinti falkáva javítás gipszkartonnal
• Beépítés megrendelése esetén ingyenes kiszállítás

West Door Hungária Kft.
1239 Budapest, Ócsai út 1.-3.
Tel.:1-289-09-30, Fax:1-238-05-91
Nyitvatartás: H - P: 8.00-17.00 -ig, Szombat: zárva
e-mail: info kukac westdoor pont huwww.westdoor.hu

Relevant Content


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók