ÉPÍTKEZÉS LAKBERENDEZÉS

Építőipari Ajánlatok Szakkatalógus 2009

A kiadvány több, mint 60 témakörben vezeti végig az olvasót a lakás, ház, kert, iroda és az ehhez kapcsolódó különféle berendezéseken és területeken. A kiadványban a bemutatott szolgáltatások segítenek az otthonunkat szebbé, jobbá, barátságosabbá alakítani. Sőt, esetlegesen felmerülő problémák azonnali javításában is segíthet. Az építkezési lakberendezési információkkal foglalkozó kiadvány már több, mint 18 éve jelenik meg a piacon. Érdekesebb témakörök: nyílászáró, klíma, szigetelés, bútorok, kandallók, wellness...
A kiadvány országosan az újságárusoknál kapható, valamint szakkiállításokon is terjesztjük.

Oldalszám: 160
Témakörök a kiadványban: 65 féle
Interjúk: Gergely Róbert, Stadler József
Ára: 980 Ft

Ajtó renoválása

PORTAS - Kívánságok teljesítése és értékek megőrzése! "Felújítás, bontás helyett" ez a korszerű trend. Az emberek egyre jobban igénylik környezetük védelmét és fontosabbnak tartják a minőséget is. Ezt a kettős elvárást tükrözi a PORTAS-filozófia: "Kívánságok teljesítése és értékek megőrzése!"

Homlokzati nyílászárók gyártása

Cégünk belga Wymar és német Roplasto műanyag profilrendszer Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő hazai vezérképviselete. Termékskálánkon megtalálható 5-6 légkamrás, akár 3 rétegű üvegezésű.

a

P & S Beltéri Díszítő Vakolat

A magyar építőipar piacán egyedülálló és újszerű beltéri, dekoratív, enyhén rusztikus felületképző DÍSZÍTŐVAKOLAT.
Gazdaságos, egyszerű, olcsó, környezetkímélő

Puchner Kastélyszálló

Légy része a legendáknak!
A Puchner Kastélyszálló 1996-ban nyitotta meg kapuit. Az elmúlt 12 év során folyamatos fejlesztésekkel és beruházásokkal bővítettük a szolgáltatások körét és színvonalát. Jelenleg 83 négycsillagos szoba áll rendelkezésre a szállodában, melyek négyféle szálláshangulatot kínálnak.

Swarovski kristály

Csillogjon velünk és engedje, hogy sziporkázóva tegyük kiegészitoit, I-Podját, Mobilját, Laptopját , Autó - és Ruházati...

A világ tetője

A Tegola Ungarese Kft. több mint 15 éve a hazai építőanyag piac meghatározó szereplője,...


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók