Építőipari adalékanyagok

építkezés, bakok, törmelékcsúszdák, építési kerítések, konténer, Állvány és zsalu kereskedés, bérbeadás, Építőanyag, Építőanyagkereskedelem, vízszigetelő vakolat, légpórusképző, építkezés, adalékanyagok,

Cégünk 1992 elején alakult építőipari import-export alaptevékenységgel. Elősszőr a Belga COMPACTUNA gyárral, majd később a szintén belga M.VAN MEERBEEK gyártó céggel kötöttünk kizárólagos szerződést. Nevünkhöz fűződik a mészhelyettesítő fogalom és ezzel egy időben a micropol magyarországi, illetve közép-kelet európai bevezetése. Idővel termékpalettánk jelentősen kibővült, és orientálódott a minőségi speciálisabb anyagokra. Jelenleg 40-féle adalékszert és kiegészítőt tartunk raktáron, de kérésre szinte mindent be tudunk szerezni.

Valamint a fent nevezett gyárak 11 országban képviselteti magát cégünk segitségével. Cégünk folyamatosan a piacot kutatja újdonságok érdekességek után. Mindig is fontos volt számunkra, hogy olyan anyagot nem adunk ki amit mi magunk vagy általunk nevesnek tartott szakemberek ne próbáltak volna ki.

Termékek:
Alapozók
Beton és habarcs
Felület kezelők
Impregnálók
Tetőmalter
Ragasztóhabarcsok
Készhabarcsok
Lanolinos kéztisztító
Vízszivárgás megszüntető és gép csavarok rögzítéséhez gyorskötő cement

OIL-MIX KFT.
8132 Lepsény, Fő utca 54.
Tel/Fax: 06 22/437-541
e-mail: info@oilmix.hu, www.oilmix.hu

Relevant Content


-- Hirdetések --
Faházak készítése Hrmann garzskapuk forgalmazása

építkezés, lakberendezés, kivitelezés, nyílászárók